Cuma, Eylül 10, 2010

Basketbol BASKETBOL TAKIMI`NDA YENİ DİŞİ KARTALLAR




Beşiktaş Cola Turka Bayan Basketbol Takımı, Esra Şencebe ve Melike Bakırcıoğlu ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Daha önce takıma katılan Yasemin Horasan ve diğer transferlerde Akatlar’da buluştu.



Bugün Akatlar Cola Turka Arena’da bir araya gelen Beşiktaş Cola Turka Bayan Basketbol Takımın’ın üç yeni transferi Beşiktaş`ın Resmi Sitesi`ne açıklamalar yaptı.

Geçen yılı Galatasaray’da tamamlayan Yasemin Horasan, tekrar Beşiktaş forması giyeceği için çok mutlu olduğunu söyleyerek, “Çok uzun yıllar severek ve gurur duyarak Beşiktaş’ta oynamıştım. Bu takımda kupalar kazandım, şampiyonluk yaşadım. Bugün geldiğim yeri Beşiktaş’a borçluyum. İyi bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Yerli transferlerimiz çok isabetli, kaliteli yabancılar da gelince daha iddialı olacağız. Ben ve takım arkadaşlarım Beşiktaş bayrağını en üst seviyeye çıkartmak için elimizden gelen bütün çabayı göstereceğiz” dedi.

2009-2010 sezonunda Galatasaray forması giyen Türk bayan basketbolunun tecrübeli isimlerinden Esra Şencebe, iyi bir sezon geçireceklerine inandığını belirterek, “Beşiktaş formasını giyeceğim için çok mutluyum. Beşiktaş, Türk basketbolunun önemli markalarından birisi. Bu değerli formayı en iyi şekilde taşıyacağıma ve önemli başarılar elde edeceğimize inanıyorum” şeklinde konuştu.

Fenerbahçe altyapısında yetişen ve uzun yıllar sarı-lacivertli takımda oynayan Melike Bakırcıoğlu ise ilk transferini Beşiktaş’a gelerek gerçekleştirdiğini ve bunun kendisini heyecanlandırdığını söyledi. “Böylesine büyük bir camiaya gelmenin mutluluğunu yaşıyorum” diyen Melike Bakırcıoğlu, “Güzel bir sezon geçirmek istiyorum. Bu benim için yeni bir başlangıç olacak. Maç kazanmak, şampiyon olmak, kupalar kaldırmak bir oyuncu için çok önemli başarılar. Ben de bunları Beşiktaş formasıyla yaşamayı arzu ediyorum. Umarım bu hedeflerimi Beşiktaş’la birlikte gerçekleştiririm” ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder