Pazar, Temmuz 31, 2011

Takas Olması Beklenen Oyuncular Ve Takımların Muhtemel Teklifleri

Dwight Howard: Lakers,Nets,Bulls



Beklenen 1.Takas,Chicago Bulls: Joakim Noah,Carlos Boozer,Charlotte'un 2012'de 1.tur draft hakkı,Ve 2012 1.tur draft hakkına karşılık Dwight Howard,Ryan Anderson

Bu Orlando'nun en çok düşüneceği teklif olabilir.Howard'dan oluşacak boşluğu yine onun gibi savunmacı Joakim Noah ile dolduracaklar,ayrıca bu sezon kötü oynasa da ve yüksek bir maaş alsa da Carlos Boozer gibi iyi bir pota altı bitiricisini alacaklar.Ayrıca Charlotte'un 2012 sezonunu aşşağı sıralarda bitirmesi bekleniyor ve belki de 1.sıradan Draft hakkına sahip olacaklar.

Chicago Noah'ı istemeden gönderecek olsa bile sonuçta ligin en iyi pivotunu kadrosuna katmış olacak.

Beklenen 2.Takas,New Jersey Nets: Brook Lopez,Travis Outla,Dan Gadzuric,Anthony Morrow,Hosuton'un 1.sıra draft hakkına karşılık Dwight Howard.

New Jersey Nets 2012'de serbest kalacak olan yıldız oyun kurucusu Deron Williams'ı elinde tutmak için takıma bir yıldız,daha doğrusu Dwgiht Howard'ı istiyor.

Bu takas iki takım içinde karlı olucaktır.Çünkü Nets istediği bir yıldızı kadroya katacak,Orlando ise yeniden yapılanmaya 3.yılına girecek olan Brook Lopez gibi genç,yetenekli ve daha çaylak kontratı devam eden bir oyuncuyla başlayacak.


Beklenen 3.takas,Los Angeles Lakers:Andrew Bynum,Lamar Odom'a karşılık Dwight Howard,Chris Duhon

Lakers'ın yapacağı takaslara Andrew Bynum'u da eklemek istemesinin iyi bir sebebi var.Bynum potensiyeli,boyu ve ayak hareketleriyle her takımın isteyeceği bir oyuncu.Takastaki tek risk ise Andrew Bynum'un sürekli sakatlanması.

Andre Iguodala: Los Angeles Lakers,Golden State Warriors



Beklenen 1.Takas: Los Angeles Lakers: Lamar Odom,Steve Blake'e karşılık Andre Iguodala

Bu takasın gerçekleşme ihtimali düşük görünüyor,fakat Philadelphia 76ers kazanmayı eğer veteran bir liderle istiyorsa,Lamar Odom ve Steve Blake'in kontratlarını kabul etmeli.

Beklenen 2.Takas: Golden State Warriors: Monta Ellis'e karşılık Andre Iguodala

İki yüksek kalite ve genç yıldızların takası ilginç bir takas olacakmış gibi görülüyor.

Iguodala,Monta'dan daha iyi bir oyuncu ama Monta geçen sezonki performansıyla ligdeki elit 2 numara oyuncuları arasına girdi.Sixers şut yetenği olan bir oyuncuya ihtiyaç duyuyor,Warriors ise hem savunması hem de hücumu etkili olan bir oyuncuyu istiyor.

O.J Mayo: Indiana Pacers,Chicago Bulls



Beklenen 1.Takas: Indiana Pacers: Paul George ve George Hill'e karşılık O.J. Mayo

Indiana Pacers Şubat ayında az kalsın O.J. Mayo'yu kadrosuna katacaktı fakat son anda takastan vazgeçilmişti.Ve şimdi Indiana,Mayo'yu tekrar kadrosuna katmayı istiyor.Bu takas iki tarafında karlı çıkabileceği bir takas.Grizzlies,Mayo'nun disiplinsiz davranışlarından kurtulacak.Ve onun yerine iki tane genç oyuncuyu kadrosuna katacak.

Beklenen 2.Takas,Chicago Bulls: Ömer Aşık ve Ronnie Brewer'a karşılık O.J. Mayo

Geçtiğimiz sezon Chicago Bulls bu takası reddetmişti.

Şimdi ise Bulls,Miami'ye kaybetmelerinin bir nedeni olan 2 numaradaki boşluğu bir şütor ile kapatmayı istiyor.Bu teklif Grizzlies'in ilgisini çekebilecek bir takas çünkü Ömer ve Brewer genç ve yetenekli oyuncular.

Josh Smith: Lakers,Magic



Beklenen 1.Takas,Los Angeles Lakers:Lamar Odom,Steve Blake'e karşılık Josh Smith

Bu takas gerçekleşirse Lakers yeniden ligin en iyi kadrosuna sahip olacaktır.

Lakers'ın Josh Smith gibi bir atlete ihtiyacı var.Fakat bu takastan sonra Hawks'ın yeniden yapılanması zora girecek olur çünkü 2 tane daha 30+ yaş veterana sahip olacaklar.

Beklenen 2.Takas,Orlando Magic: Ryan Anderson ve Jameer Nelson'a karşılık Josh Smith.

Bu Magic'in çok işine yarayacak bir takas olacak.Chris Duhon veya Gilbert Arenas,Nelson'un boşluğunu doldurabilir.Ve Magic All-Star seviyesindeki bir oyuncuyla anlaşarak Howard'ı elinde tutabilir.

Rudy Gay: Chicago Bulls,Denver Nuggets



Beklenen 1.Takas,Chicago Bulls: Luol Deng,Jannero Pargo ve 2012 2.tur Draft Hakkı'na karşılık Rudy Gay

Chicago Bulls 2 numaraya kendi skorunu üretebilen bir oyuncu almak istiyor çünkü Derrick Rose Chicago'da tek mücadele eden isim ve Bulls onun yükünü hafifletmeyi istiyor.Ve bu isim Rudy Gay olabilir.Çünkü Gay çok iyi bir skorer ve kendi skorunu üretebiliyor.Chicago Luol Deng gibi bir savunmacıyı kaybettiği için üzülebilir fakat Deng,Gay'in kapasitesinde bir oyuncu değil.

Beklenen 2.Takas,Denver Nuggets: Dannilo Gallinari,Andre Miller ve Chris Andersen'e karşılık Rudy Gay.

Grizzlies şu anki kadrosuyla ligin en iyi takımları arasında bulunuyor.Fakat Gay Andre Miller,Chris Andersen ve Dannilo Gallinari karşılığında takas edilirse Memphis Grizzlies daha ciddi bir rakip haline gelir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder