Cumartesi, Ağustos 20, 2011

Dwigth Howard Nereye Gidebilir?


Dwight Howard Nereye Gidecek.Herkes Bu Sorunun Cevabını Merak Ediyor.Ve Howard Nereye Giderse Oranın Gücünü Yükselteceği Kesin.Bizde Howard Nereye Gidebilir Onun Listesini Yaptık;

5-New Jersey Nets




New Jersey Nets Howard İçin İyi Bir Seçim Olabilir.Williams Konrat Yenileyeceğini Varsayarsak Lopez ,Williams,Howard Çok İyi Bir Çekirdek Olabilir. Mikhail ProkhorovFaktörünün Getirilerinide Unutmamak Lazım.

4-New York Knicks




Carmelo,Amare,Howard İyi Bir Çekirdek.Bunun Yaratabilleceği Etkileri İyi Görmek Lazım.Ama Topu Kullanmayı Seven Carmelo Ve Amare'nin Yanında Etkisinin Düşübileceğini Düşünüyoruz.Bunların Yanında New York Büyük Bir Şehir Bunuda Unutmamak Lazım.


3-Los Angeles Clippers



Blake Griffin,Eric Gordon,Eric Bledsoe,Dwigth Howard?Gerçekten İnanılmaz Bir Yapı Olurdu.Bu Genç Takımın İnanılmaz İşler Yapabileceğini Tahmin Edibiliyoruz.Ama Los Angeles'ın 1.Takımı Olarak Görülen Bir Lakers'ın Gölgesinde Kalacağını Tahmin Etmiyoruz.En Azından Kobe'nin Gölgesinde Kalmak İstemeyecektir.


2-Boston Celtics




Howard Boston Celtics'e Gelirse Rondo-Howard Üzerine Bir Yapı Kurulacak.Ve Muhtemelen Pierce'da Bu Çekirdekte Olacak.Dahası Da Var.Bu Takım Şampiyonlukların Takımı.Howard Bill Russell'ın Arkasından Gelmek İsteyebilir.

1-Los Angeles Lakers




Bunun Gerçekleşmesi Demek Çok Çok Büyük İhtimalle Pau Gasol,Andrew Bynum,Lamar Odom Çekirdeğinin Şehirden Ayrılması Demek.Howard'da Bostonda Olduğu Gibi Efsanelerin Arkasından Gitmek İsteyebilir.Eğer Giderse Büyük Bir Şehrin Onu Beklediğini Unutmamak Lazım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder