Cuma, Ağustos 19, 2011

J.R Smith Nereye Gidebilir?

J.r Smith Hepimizin Bildiği Gibi Bu Yaz Serbest Kalıyor.Smith Sanki Denver'dan Ayrılacakmış Gibi Bir İzlenim Yaratıyor.Bizde Bu Yetenekli Adamın Nereye Gideceği İle İlgili Bir Liste Hazırladık.İşte Liste;

10-Orlando Magic




Howard Takımdan Ayrılmak İçin Gün Sayıyo Olabilir.Orlando'nun Onu Tutmak İçin Bir Kumar Oynaması Gerekiyor.Smith'i Alacak Takımların En Büyük Korkuları Kimyayı Bozacak Diye Korkmaları.Zaten Arenas Var Smith Neden Olmasın?


9-Phoenix Suns




Phoenix Suns Steve Nash Etrafına Kurulu Bir Takım Ve Eğer J.r Smith Buraya Gelirse Onun İçin Çok Büyük Bir Eşik Olabilir.Ama Suns Ona Büyük Bir Kontrat Vermek İstemeyebilir.

8-Los Angeles Lakers




Los Angeles Lakers Geçen Sezon Dallas'a Süpürülürken En Büyük Eksikliklerinden Biri Atletizmdi.Smith Shannon BrownYokken Bu Eksiği Kapatacaktır.Hem Lakers'da Guard Eksiği De Var.İyi Bir Kontarata Anlaşırlarsa Çok İyi Olacaktır.

7-Milwaukee Bucks




Smith Çok İyi Şütör Ve Skorer.Mükemmel Değil Mi?Bucks Geçen Sezon Play Off Yapamamıştı.Ve Smith Geçen Sezon Sıkça Bench'te Oturduğundan Şikayet Etmişti.Bucks'da Hem Oynama Fırsatı Bulur Hemde Onları Play Off'a Sokabilir.Bu Önemli Bir Risk.

6-Atlanta Hawks




Atlanta Çok Yetenekli Oyunculardan Kurulu.Ama Geçen Sezon Başarılı Geçmemişti.J.r Smith Olağanüstü Bir Bench Oyuncusu Olabilir.Buda Onları Başarılı Yapabilir.Bu Risk Alınmaya Değer.

5-Chicago Bulls




Chicago'nun 2 Numara Aradığı Biliniyor.J.r Smith Seçenekler Arasında.Ama Şöyle Bir Sorun Var.Chicago İyi Karakterlerden Kurulu Bir Takım.Kimyayı Bozma İhtimali Yüksek.Ama Kimyalar Uyarsa Müthiş Bir İş Olabilir.

4-San Antonio Spurs




Spurs'ün Memphis'e Elenmesinin En Büyük Nedenlerinden Biri Atletizmdi.İki Takımda Ağır Yaralar Aldı.Ama Daha Çok Yara Alan Spurs'tü.George Hill'den Sonra Bir Guard İhtiyacı Doğdu.Etrafında Duncan,Ginobili,Parker Gibi Tecrübeli Parçalar Var.Spurs Smith'in Yeniden Doğmasını Sağlayabilir.

3-Boston Celtics



Boston'da Ray Allen Ve Pierce Yaşlandılar.Bu Yüzden Bir 2 Ve 3 Numara Eksiği Doğdu.Pierce Ve Allen'ın Dakikaları Düşecektir.Hem Takımın Atletizme İhtiyacı Var.Bu Eksiği Çok İyi Kapatabilir.

2-New Orleans Hornets




Magic Gibi Hornets De Yıldızını Mutlu Tutmak İçin Arayışlar İçerisinde.Smith Gelirse Çok İyi Guard İkilisi Olurlar Ve Smith İyi Dakikalar Alabilir.Ve Paul Takımda Kalabilir.

1-New Jersey Nets




Eğer Smith Gelirse New Jersey Güçlenecektir.Ve Lopez,Deron Williams Ve Smith İyi Bir Üçlü Olur.Smith Gelirse Yıldızların New Jersey'e Gelme İhtimali Güçlenecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder