Cuma, Ağustos 19, 2011

Brook Lopez'in Daha Elit Bir Oyuncu Olması İçin Gerekenler


New Jersey Nets Yavaş Yavaş Saygınlık Kazanıyor.Bunların Merkezlerinden Biride Brook Lopez.Yanında Deron Williams Gibi Bir Yıldız Varken Ve Humphries'in Çok Ünlü Bir Nışanlısı Var.Ama Brook Çok Özel Biri.Bizce Kendini Geliştirmeli Bizde Hangi Yönlerini Geliştirmeli Onları Sıraladık.İşte Liste;

1-Ribaund,Ribaund,Ribaund




Lopez'in En Büyük Eksikliği Ribaund.İlk İki Sezon 8.1,8.6 Ortalamaları Tuttururken Bu 5.9'a Düştü.Ki Wade Ve Landry Fields Ribaund Ortalaması Ondan 0.5 Daha İyi.Bu Konuda Kendisine Humphries Yardımcı Olup Olmayacağını Göreceğiz.

2-Alçak Postta Baskın Olmalı




Brook Lopez Belki Low Post'ta Yeterli Olabilir.Ama Daha İyi Olması İçin Bu Gerekli.Lopez Maç Başına 4.8 Kez Bunu Denedi Ve %62 İsabet Oranı Yakaladı.Howard Ve Bynum Gibi Rakipleri Olan Elit Oyuncular Bu Yoldan Sayı Bulma Konusu Pek Deneme Yapmadılar Ama Yeterli Değil.

3-Pasını Geliştirmeli




Brook Lopez Daha Komple Bir Oyuncu Olması İçin Passını Geliştirmeli.Geçen Sezon Maç Başına 1.6 Asist Ortalaması Tutturdu.Bu Ona Takım Arkadaşlarının Olan Güvenini Azaltıyor.Dikkatler Ona Yöneldiğinde (Howard Gibi)Pas Yeteneğine İhtiyaç Var.

4-Defansta Agresif Olmalı




Brook Lopezde Savunma Konusunda Bazı Şeyler Değişmeyecek.Hızlı Oyuncular Onun Yanından Kolayca Sıyrılabiliyor.Ama Geçen Sene 1.5 Blok Ortalamasıyla Oynadı.Eğer Savunmada Küçük Değişikler Yapar Ve Agresif Olursa Çok Daha İyi Olacaktır.


5-Takımın Lideri Olmalı




Bu Onun Bireysel Performasının Artmasında Daha İyi Olacaktır.Ve New Jersey Bundan İyi Faydalanabilir.New Jersey Nets'de Buna Uygun Bir Ortam Var.Dan Gardzuric(33)Dışında Yaşlı Oyuncu Yok.Bunun İçin Biraz Güven Gerekecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder