Pazartesi, Ekim 31, 2011

Mickael Pietrus'un Gidebileceği 3 Takım


Boston Celtics

Mickael Pietrus Boston Celtics'e geldiği taktirde onun çevresinde Paul Pierce , Ray Allen , Kevin Garnett ve Rajon Rondo gibi iyi oyuncular olacaktır.
Mickael Pietrus'un üçlük çizgisinden kanıtlanmış bir yeteneği bulunmakla birlikte sıkı bir defansı , maçın her dakikası mücadele göstermesi yönünden Boston Celtics'e iyi uyum sağlayacak bir oyuncu .

Karayip kökenli Mickael Pietrus Boston Celtics kadrosuna dahil olursa veteran oyuncu olan Ray Allenla beraber veya Ray Allen'ın arkasında çok iyi performanslar sergileyecektir.

Chicago Bulls

Chicago Bulls'a Derrick Rose ile birlikte oynayabilecek bir şutör gard lazım ve bu isim Mickael Pietrus olabilir. İyi bir savunmacı ve iyi bir üçlükçü olan Mickael Pietrus Chicago Bulls'un hücumuna ve savunması güç katabilir.Ayrıca hücumda Derrick Rose ile birlikte potayı penetre edip , rahat sayı bulabilir.
Chicago Bulls gibi bir takımda playofflarda mücadele ederken Mickael Pietrus gibi savunmacı bir oyuncu takıma artı sağlayacaktır.

Orlando Magic

Orlando Magic taraftarlı bunun oluşmasını ister mi ? Stan Van Gundy bu hareketi düşür mü bilinmez ama dikkate alınması gereken bir seçenek Mickael Pietrus.
Orlando Magic iyi bir şutör takım ve Mickael Pietrus bu takıma alışık . Eğer serbest kalacak olan Jason Richardson ile tekrar anlaşılmazsa Mickael Pietrus Orlando Magic için iyi bir şutör gard olacaktır.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder