Cuma, Eylül 10, 2010

MCX Köşesi Yeniden Yayında

Tanjeviçe' tüm halkın gibi benimde özür borcum var Görevini yerine getirdin teşekkürler bol sağlık.

Bazen bir dev adamı uyandırmak için iyi ibr savunma yetiyor Oğuz Savaş  Brezec'i bir pozisyonda iyi savununca birden performansı tavan yaptı. Bazen içimizdeki kıvılcım söner umarım Oğuz'unki tekrar alevlenmiştir.

Sinan güleri en çok eleştirdiğimiz konu hücumda etkili olmasına rağmen sorumluluk almaması idi turnuvada gördük ki yeteneklerini sınırlamasa idi şimdi nba semalarındaydı. Bu oyuna en çok sevinen taraf efestir yerli bir skor opsiyonu kazandılar.

Hidayet herhalde   çok fazla eleştiri aldığı bir sezonda hatta Toronto tarafından hakaretlere uğradığı bir yılda böyle bir turnuva hayali kurmuştur. Ona ve sunsa bu performansları çok iyi geldi.

Milli takım hücumdayken gourdlarımız topu 12 ile 18 saniye arası dolaştırıyorlar ve hidayet sazı eline alıyor ama ya o otururken ne olacak ?  Şimdilik bu söylediğim sadece maç bitiminde öndeyken oluyor ama Sırbistan'a karşı  Skor başa baş giderse oyunu kim kuracak ? 

Abd çok dağınık geliyor Turnuvada rakip olarak görmek istemediğim 3 takımdan 2 tanesi Litvanya ve Abd umarım finalde karşılaşırız. 

Yarı finalde litvanya'nın sürpriz yapacağını düşünüyorum umarım finalde rakibimiz olurlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder