Pazartesi, Temmuz 11, 2011

Deron Williams : Beşiktaş'a Transfer Olacağım

NBA'in en iyi iki oyun kurucusundan biri olan Deron Williams, Amerikan basınına Beşiktaş'a transfer olacağını açıkladı. Williams, eşi ve dört çocuğunu da İstanbul'a getireceğini belirtirken, Beşiktaş'ın kendisi için ABD'de bir basın toplantısı düzenleneceğini söyledi.

http://www.cukurova24.com/images/haberler/besiktas_deron_williams_ile_anlasti.jpg

NBA'in en iyi iki oyun kurucusundan biri olan Deron Williams, Amerikan basınına Beşiktaş'a transfer olacağını açıkladı.

NBA’deki lokavt süresince siyah-beyazlı kulüpte oynayacağını söyleyen 27 yaşındaki süper yıldız, kararını vermeden önce eski takım arkadaşları Mehmet Okur ve Dee Brown ile konuştuğunu söyledi. Eşini ve dört çocuğunu da İstanbul'a getireceğini vurgulayan Deron Williams, imza töreninin gelecek hafta ABD'de yapılacağını ifade etti.

Türkiye'ye para için gelmediğinin altını çizen Deron Williams lokavt süresince oturmak istemediğini ve bu yüzden Beşiktaş'a geldiğini söyledi.

Williams, "NBA yönetimi bizim oturmamızı istiyor. Bizi salonlara sokmuyorlar, antrenman yapmamızı istemiyorlar. Biz de oyuncular olarak kendimize başka bir yol çizmeliyiz. Onların dayattığını yapmak zorunda değilim. Organize idmanlar yapacak ve ciddi rekabetçi maçlara çıkacağım. Böylelikle lokavt biterse lige hazır bir şekilde gireceğim." dedi.

ABD Milli Takımı'nın da formasını giyen oyun kurucu İstanbul'da yaşayacağı için çok heyecanlı olduğunu söyledi. Williams, Beşiktaş'ın kendisine şehirde kaldığı süre boyunca ev, araba ve özel güvenlik sağlayacağını belirtti.

Deron Williams, transfer haberi sonrasında birçok farklı NBA yıldızının kendisinden görüş aldığını ifade ederken; NBA'den Avrupa'ya göçün devam edeceğini söyledi.

Williams, Beşiktaş'ın ilgilendiği bir diğer yıldız Kobe Bryant içinse, "Kobe'yi Çin'de çok seviyorlar. Onun Türkiye'den önce Çin'e gideceğini düşünüyorum" dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder