Cuma, Temmuz 15, 2011

Sasha Vujacic Anadolu Efes İle İmzaladı



Kadrosunu büyük ölçüde değiştiren Anadolu Efes, Savanovic ve Stanko Barac'dan sonra üçüncü transfer bombasını da patlatıyor.


Nenad Krstic, Zaza Pachulia, Sonny Weems gibi isimlerin Avrupa'yı tercih etmesinden sonra Anadolu Efes de bir süredir görüştüğü New Jersey Nets'in serbest kalan guardı Sasha Vujacic ile lokavt dönemi kapsamında anlaşmaya vardı. Sasha Vujacic 'in sezonu bitirmesi durumunda 5 milyon dolar alacağı belirtiliyor.

27 yaşında ve 2.01 boyundaki Vujacic’in 1+1 yıllık sözleşmeye imza attığı belirtildi. 2004 draftında seçilen ve 6.5 sezon boyunca LA Lakers forması giyen Vujacic, ardından New Jersey Nets’e takas edilmiş ve sezonu da11.4 sayı- 3.3 ribaund- 2.3 asist ortalamalarıyla tamamlamıştı.

Anadolu Efes Genel Menajeri Engin Özerhun, Vujacic gibi önemli bir oyuncuyu takıma kattıkları için çok mutlu olduklarını kaydederken, “NBA’de uzun süre forma giymiş çok değerli bir oyuncuyu kadromuza ekledik. Hem Türkiye’de hem Avrupa’da zirve için mücadele edecek olan takımımız Vujacic’in gelişi ile daha da güçlendi” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder